Ezek a fürdőruhák állnak a legjobban a kisebb melleken

Nincsen mindenki azon szerencsések között, akiknek termetes keblei vannak, de valahogyan mindenkinek meg kell jelennie a strandon.
Ezek a fürdőruhák állnak a legjobban a kisebb melleken

Ráadásul nem is akárhogyan, hanem nagyon büszkén. Nem kell rosszul érezned magad, ha nincsenek olyan melleid, mint a címlapfotókon pózoló modelleknek, hiszen így is vadító lehetsz a strandon, ha az alábbi tippeket megfogadod. Mutatjuk milyen fürdőruha típust ajánlott választanod!

Felül megkötős fürdőruha

Lehet, hogy túlzó azt állítani, hogy a szál bikinik általánosan hízelgőek, de sok különböző testalkatú nő szereti őket. A kisebb mellekkel rendelkező hölgyeknek is jól tud állni az egy szál bikini, aminek szálait egyszerűen csak össze kell kötni felül, illetve hátul. A legnagyobb előnye ennek a típusnak, hogy a mellett takaró részének elhelyezkedése állítható, úgy ahogyan azt testalkatod megkívánja. Örülj neki, hogy nincsen nagyobb melled, hiszen akkor lehet, hogy nem tudnál ilyen típusú bikinit hordani, hiszen nem tartaná megfelelőképpen a nagy súly miatt. Pedig nagyon sok ilyen bikini kapható különböző színekben, valamint mintákkal.

Klasszikus háromszög fürdőruha felső

A klasszikus háromszög felső a fentebb említett zsinóros megkötős típus valamivel szerényebb változata. Mivel a mellek nem csúsznak el a rögzítettség miatt, ez a stílus határozottan biztonságosabb úszáshoz és más olyan tevékenységekhez, amelyek során fel kell kelni a törölközőből, gondolunk itt az extrémebb sportokra, supozás, vízisí, vagy akár a homokban való röplabdázás. Keress olyat, amelyiknek hátul állítható pántjai vannak, hogy jobban magadra szabhasd.

Sellő típusú fürdőruha felső

A sellő típusú fürdőruhák jellegzetessége, hogy a két mellet tartó rész teljesen elkülönül egymástól. Ez a típus jóval merevebb, mint a fentebbiek, a tartó rész kagylószerű, innen is ered a sellő elnevezés vélhetően. Ebben a fürdőruhában a két mell elkülönül egymástól, ami egy kicsit szögletesebb hatást kelt – tökéletes a kis dekoltázs megmutatásához anélkül, hogy túlzásba esnél.

Becsípett Bandeau fürdőruha felső

„A szokványos bandeau felsőkben, amelyek lényegében téglalap alakúak, mindig kamasz fiúnak érzem magam. Sajnálom, de ez igaz. Nem igazán tudom kitölteni őket, inkább egy pánt nélküli felsőhöz hasonlítanak.”- hallható egy tipikus vélemény erről a típusról. Azonban nem kell teljesen lemondani erről a fajta fürdőruháról. Az olyan Bandeau fürdőruha felsők, amik középen valahogyan össze vannak csípve, lehetnek mutatósak kisebb mellű nők esetében is, ugyanis így kiemelődnek a domború idomok. Akár gyűrűvel, akár egy pánttal, vagy egyszerűen egy kis varrással vannak összehúzva középen, sokkal jobban mutatnak. Bónuszpontok, ha találsz olyat, amihez kivehető pántok is járnak!

Crop Top

Egyre nagyobb divatja van a crop top jellegű fürdőruha felsőknek. ha valaki nagyobb fedést szeretne, akkor érdemes crop top stílusú bikinit hordania. Nagyon csinosak, és praktikusak, ráadásul utcai viselethez, sportoláshoz is megállják a helyüket egye-egy tengerparti kiruccanás során. Amennyiben nem vagy elégedett se a felhozatallal, se a melleid méretével és érdekelnek a mellplasztikai árak, úgy keresd a Bónusz Plasztikai Sebészetet! Rengeteg lehetőség van mellnagyobbításra!

Kapcsolódó cikkek

6 érdekes trend, amit kipróbálhatsz ebben a szezonban

6 érdekes trend, amit kipróbálhatsz ebben a szezonban

Ha kedveled a retrót és az élénk színeket, ez a te éved lesz!

Megvan, melyek lesznek az idei év legjobb nyári ruha-fazonjai

Megvan, melyek lesznek az idei év legjobb nyári ruha-fazonjai

Idén is a klasszikus és romantikus darabok hódítanak majd.