A bőrápolás lehet a legmeghatározóbb szépségtrend az idei évben

A bőrápolás válhat a szépségipar világméretű terjeszkedésének éllovasává: idén is rengeteg innovációra számíthatunk ebben az ágazatban.
A bőrápolás lehet a legmeghatározóbb szépségtrend az idei évben

A „skinimalizmus” térnyerésével a bőrápoló márkák már a minőséget helyezik a mennyiség elé. Ez azt jelenti, végleg magunk mögött hagyhatjuk a kiterjedt, több lépésből álló rutinokat, és intuitívabb módon közelíthetjük meg a termékhasználatot a saját bőrünk szükségletei alapján.

Sokan egyre inkább arra törekszenek, hogy javítsák a bőrük egészségét a termékekkel, szembeszállva az öregedéssel és minimalizálva a ráncokat. Ennek központi eleme, hogy csökkentsük az olyan tényezők káros hatásait, mint a maszkviselés, az agresszív bőrápolás, a pandémiás stressz és a környezetszennyezés.

Ezt a célt szolgálják a bőrünk egyensúlyának helyreállítását és megerősítését célzó pre- és probiotikus kiegészítéseket tartalmazó bőrápolók, amelyek egyre elterjedtebbé válnak.

Az aktuális trendek alapján a sminkünktől is egyre inkább elvárhatjuk, hogy bőrápolóként működjön. Egy közelmúltban készül jelentésből kiderül, hogy a fogyasztók 50 százaléka már szívesebben vásárol "hibrid", egyszerre ápoló -és szépítő kozmetikumokat, amelyek duplán jótékony hatással vannak a bőrre.

Galambos Dániel

Kapcsolódó cikkek

Ezekkel a szépségtrendekkel találkozhatsz az idei évben

Ezekkel a szépségtrendekkel találkozhatsz az idei évben

Divatba jönnek a karmos csatok és a körömmatricák, de a természetesség is.

A többszínű bubifrizura a tavasz legnagyobb trendje

A többszínű bubifrizura a tavasz legnagyobb trendje

Előnye, hogy bármilyen színt választhatunk hozzá.