Milyen színtrendek dominálnak a kifutókon? Íme, az idei divat árnyalatai

Az újra felfedezett színek izgalmat csempésznek a divat palettájára. A nagy divatházaknál tapasztalhatjuk, hogy a klasszikusokat folyamatosan újragondolják és finomítják, ám a megszokott kombinációknál kifinomultabb megközelítést alkalmaznak.
Milyen színtrendek dominálnak a kifutókon? Íme, az idei divat árnyalatai

Az évszakokon, anyaghasználatokon vagy termékkategóriákon túlmutató árnyalatok kulcsfontosságúak a hosszú élettartamú trendek iránti fogyasztói igények kielégítésében.

Világító barnák

A klasszikus barnák ragyogóvá válnak, új kifinomultságot adva a földszínű, egyébként szerény tónusokhoz. A sárgásbarna tónusok gazdagítják az összképet, a mélyebb, sötétebb árnyalatok pedig finom sárga és őszibarack árnyalataival világítanak. A fényűző anyagok lágyak, de finom fényűek, felerősítik a szín ragyogását, és határozott minőséget kölcsönöznek a paletta alapszínének.

Vintage sport kombók

Az új színkombinációk a sport világából merítenek, modern és játékos megközelítésben. A szokatlan pasztellszíneket és a retró sportruházat tompított fényét alkalmazzák a divatdarabokon, frissítő színkombinációkat hozva létre, amelyek váratlanok, ám ugyanakkor harmonikus hatást keltenek. Az áttetsző, könnyű szövetek a gyapjúhoz és a kötött szövetekhez illeszkednek, és fokozzák a kontraszt mélységét.

Vibráló alapszínek

Az alapszínek – különösen a vörös, a kék és a sárga – már az ókori görögök óta népszerűek. Az élénk, optimista és fiatalos hangulatot teremtő alapszínek merész látványt nyújtanak, miközben mégis kerülik a rendetlenség hatását.

Galambos Dániel

Kapcsolódó cikkek

Ezek lesznek az év ékszerei: megmutatjuk, mi az idei divat!

Ezek lesznek az év ékszerei: megmutatjuk, mi az idei divat!

Visszafogottságra ebben az évben sem lehet számítani.

6 érdekes trend, amit kipróbálhatsz ebben a szezonban

6 érdekes trend, amit kipróbálhatsz ebben a szezonban

Ha kedveled a retrót és az élénk színeket, ez a te éved lesz!