Smink tippek

Az aranybőr azonnal egészséges és csábító érzetet biztosít, egy üde arc látszatát kelti. Azt, hogy természetesen sugárzónak és tökéletesnek tűnjön a bőrünk, anélkül kell elérni, hogy vastag rétegben vinnénk fel a sminket a bőrre. Kulcsszavak: könnyűség és kifinomultság.
Smink tippek

Az aranyozott, bronzos, fénylő bőr szépsége nem csak a sminket, hanem az előtte való ápoláson is múlik. Ha látni szeretnénk ezt a friss sminket magunkon, fontos, hogy megfelelően hidratáljuk bőrünket, és olyan alapozót használjunk, ami nem szárad rá arcunk felületére, vagy nem szárítja azt ki.

A klasszikus földszínek, barnás árnyalatok, óvatosan használva, egy tökéletesen árnyékolt, kontúrozott bőr és arc érzetét keltik. Fontos, hogy ilyen esetben, ha színekkel és árnyalatokkal játszunk, vannak hasznos szabályok, amik segíthetnek egy sminkkatasztrófa elkerülésében.

Ilyenek például, hogy a fényt, a highlight-ot, az arc azon részeire tegyük, ahol a napsugarak elsőnek érik. Célszerű még, a nyár során, a barnulással is számolni, vagy azzal, hogy megfelelő fénynél sminkeljünk. Lehetséges, hogy egyes fényviszonyok mellett a csillogás máshogy hat, vagy nem vesszük észre milyen sötét az a bizonyos barnább árnyalat.

Idén két rúzs jön majd a divatba: az ultra-matt és a világosabb fénylő, szinte átlátszó árnyalat. Minden szín játszani fog az elkövetkezendő hónapokban, csak, hogy felsoroljunk párat, összetalálkozhatunk az utcán a barna, a vörös, a fukszia, a rózsaszín, a sötétvörös rúzsokkal is.

Összefoglalva, idén minden hódít ami bronz és földszínű, valamint nyugodtan kísérletezhetünk a rúzsainkkal, nehéz lesz olyan színt találni, ami ne lenne trendi.

Szerző: Galambos Dániel


Kapcsolódó cikkek